Project omschrijving

CEZZ

Winkelcentrum Zaailand Leeuwarden

Openingstijden

Maandag: 13.00 – 18.00 uur

Dinsdag: 10.00 – 18.00 uur

Woensdag: 10.00 – 18.00 uur

Donderdag: 10.00 – 21.00 uur

Vrijdag: 10.00 – 18.00 uur

Zaterdag: 10.00 – 17.00 uur

Zondag: 13.00 – 17.00 uur
alleen laatste zondag van de maand

Zaailand 109 – 8911 BL Leeuwarden
www.cezz.nlInstagram – Facebook

CEZZ

CEZZ is een trendy winkel in het hart van Leeuwarden, in het overdekte winkelcentrum Zaailand. CEZZ verkoopt onder andere betaalbare modeaccessoires, woon en kado artikelen maar ook het razendpopulaire TapParfum en de nieuwste hit uit Italië, wasparfum.

CEZZ in het Zaailand

CEZZ is in 2015 begonnen als POP-UP store in het Zaailand in het kleinste winkeltje welke beschikbaar was 40M², na 2 jaar is CEZZ naar het buurpand gegaan van 70M² en inmiddels zit CEZZ in een pand van 200M². Het assortiment is ook behoorlijk veel groter geworden. Waar er in 2015 alleen nog sjaals, kettingen en hoedjes waren werd de keuze daarin al snel veel groter, eind 2015 kwam daar de TapParfum bij (CEZZ behoort tot de top 5 van Nederland, Belgie en Duitsland qua grootste tappunten) Ook kwamen er meer sieraden bij waaronder enkele merken, mutsen, handschoenen, nog veel meer hoedjes, home decoratie, kado artikelen, wasparfum, geurkaarsen, geurzakjes, wanddecoratie etc etc, maar 1 ding staat voorop, het moet een goede kwaliteit zijn en het moet betaalbaar blijven. CEZZ werkt onder andere samen met de volgende merken: BRYNXZ, Lot’83, Vellutier, Greenleaf, TapParfum, Bonnie Doon, Sock my Feet, Biba, My Bendel

Het ontstaan van CEZZ

CEZZ is gestart in 2012 in Heerenveen. Vanuit een bedrijfspand werden de klanten voorzien van aankopen welke ze via internet konden doen. Uiteindelijk kwamen daar ook sjaals in het assortiment. Toen de sjaals er eenmaal waren ging CEZZ ook naar week en jaarmarkten door het hele land. Vaste weekmarkten waren Heerenveen en Leeuwarden. Op een gegeven moment kwam een vaste klant van Leeuwarden met het idee om een POP UP store te starten in het Zaailand. Na wat plussen en minnen naast elkaar te hebben gezet heeft CEZZ de stap gemaakt om zich definitief te gaan vestigen in een vaste winkel, de jaarmarkten werden in 2 jaar tijd afgebouwd, de weekmarkten waren direct al niet meer te combineren met de winkel.

We zien je graag in onze winkel op de begane grond!

TEAM CEZZ

Naar alle winkels