Leeuwarden, de beste stedentrip!

Leeuwarden de beste bestemming voor een stedentrip!

Een citytrip naar Leeuwarden wordt door heel veel mensen hoog gewaardeerd. Dat snappen we, want wij vinden onze stad ook heel mooi, gezellig en bijzonder. Loop als je in Leeuwarden bent, ook zeker Winkelcentrum Zaailand binnen. Hier vind je heel veel keus aan winkelaanbod. En bovendien een bijzondere winkelbeleving van de school Friese Poort/ROC op de eerste verdieping. Verder verklappen we het niet, Van harte welkom om het te ervaren!
Fantastisch dat onze mooie stad de #Zoover Award voor beste stedentrip van Nederland gewonnen heeft. Met een waarderingscijfer van een 8,64 behaalde de provinciehoofdstad de hoogste score van alle steden in 2019.

De prijs is toegekend op basis van 15.000 Nederlandse stedenbeoordelingen die het afgelopen jaar op Zoover zijn achtergelaten. Overige steden in de top vijf zijn Vlissingen (8,55), Groningen (8,51), Amsterdam (8,51) en Assen (8,49). Maastricht won in 2018.

Leeuwarden wordt met name geprezen om de gezellige sfeer, het uitgebreide aanbod aan horecagelegenheden en de mooie historische binnenstad.

Deel dit met je vrienden!