Nieuwe website Winkelcentrum Zaailand

Nieuwe website voor Zaailand

Welkom op de nieuwe website van winkelcentrum Zaailand!

Het was je misschien al opgevallen; winkelcentrum Zaailand is volop aan het vernieuwen met als doel er weer een levendige, goed functionerende en toekomstbestendige plek van te maken. Met nieuwe winkels en horeca met een duurzaam en lokaal karakter. Een plek waar je graag komt.

Bij vernieuwing hoort ook een nieuwe identiteit, met een moderne en passende huisstijl en dito (online) uitstraling. Met deze nieuwe website willen we je niet alleen recente informatie bieden zodat je op de hoogte blijft, maar ook voor de nodige inspiratie zorgen. Wij zijn super trots en zitten vol energie om met vereende krachten van deze historische plek, waar ooit de stad tot grote bloei kwam, wederom een plek van ontmoeting en betekenis voor jou te kunnen maken

De komende jaren wordt het winkelcentrum verder gerenoveerd, vergroend en verduurzaamd. Momenteel is begonnen met het aanbrengen van circa 290 zonnepanelen. De komende tijd worden er nog veel meer veranderingen zichtbaar.

We willen vooral jou inspireren dus heb je tips, vragen en/ of feedback, laat het ons weten! Je kunt het ons sturen via het contactformulier op de website.

Ontdek het nieuwe Zaailand en laat je verrassen door de toekomst. Samen groeien, samen floreren. Zaailand is goed op streek.

website Winkelcentrum Zaailand
© Winkelcentrum Zaailand
Mijn Zaailand