Persbericht 02-12-20

Nieuwe website boordevol inspiratie en ondernemerschap
Winkelcentrum Zaailand goed op streek

LEEUWARDEN – Het gaat goed met winkelcentrum Zaailand in Leeuwarden. Met de komst van de nieuwe eigenaar is een voorspoedige herontwikkeling ingezet. 

Zo werd dit jaar NAME IT als nieuwe huurder verwelkomd, werden pop-up winkels (La Benza, CEZZ en Indigo) vaste huurders en is er gezellige horeca toegevoegd. Ook heeft het winkelcentrum, zowel binnen als buiten, een eerste fysieke upgrade ondergaan. Momenteel is begonnen met het aanbrengen van ca. 290 zonnepanelen. Deze stappen maken onderdeel uit van het totaalplan om van Zaailand weer een levendige, goed functionerende en toekomstbestendige plek te maken met nieuwe winkels en horeca met een duurzaam en lokaal karakter.

Nieuwe website live
Bij vernieuwing hoort ook een nieuwe identiteit, met een moderne en passende huisstijl en dito (online) uitstraling. De vandaag gelanceerde website biedt niet alleen recente informatie, maar zal ook voor de nodige inspiratie gaan zorgen. Trotse ondernemers en hun producten worden uitgelicht en bezoekers nemen je mee door het winkelcentrum. De ondernemers van Zaailand zijn optimistisch en enthousiast over de veranderingen: “Wij zitten vol energie om met vereende krachten van deze historische plek, waar ooit de stad tot grote bloei kwam, wederom een plek van ontmoeting en betekenis te kunnen maken”, aldus Richard Vellinga, voorzitter van de Vereniging Promotie Zaailand

Het verhaal achter de plek
De nieuwe huisstijl vertelt het verhaal achter de plek Zaailand. “Het winkelcentrum heeft een lange geschiedenis en hoort bij Leeuwarden”, legt Linda Annink, directeur van marketingbureau Urban Solutions uit. “Die geschiedenis laten we herleven. We willen dat mensen weer trots worden op deze plek. De recente aanpassingen en de website markeren het begin van een langerlopende herontwikkeling, waarbij we ervoor gaan zorgen dat je niet meer om het winkelcentrum heen kan”. Vanaf nu is de gloednieuwe site te bewonderen op www.zaailand.nl.

Winkelcentrum Zaailand
Winkelcentrum Zaailand ligt midden in het historische en levendige centrum van Leeuwarden. In dit ruim opgezette en overdekte winkelcentrum is het aangenaam vertoeven. Het winkelcentrum is goed toegankelijk en beschikt over roltrappen en een lift. Er is meer dan voldoende parkeergelegenheid en vanuit de parkeergarage loop je zo het winkelcentrum binnen. Je kunt hier terecht voor al je (dagelijkse) benodigdheden.

De komende jaren wordt het winkelcentrum verder gerenoveerd, vergroend en verduurzaamd. Met enerzijds hernieuwd respect en liefde voor de couleur local en anderzijds met een open vizier voor technologische innovaties. Zaailand nodigt iedereen uit dit avontuur samen te beleven. Ontdek het nieuwe Zaailand en laat je verrassen door de toekomst. Samen groeien, samen floreren. Zaailand is goed op streek.

Huren
Ben je ondernemer en enthousiast geworden? Er is nog winkelruimte te huur. Kijk op de website www.zaailand.nl/huren voor de mogelijkheden.

website Winkelcentrum Zaailand
© Winkelcentrum Zaailand
Mijn Zaailand