The Sting is een diverse winkel met zowel mannen als vrouwenkleding. Bij The Sting is er voor ieder wel wat. Met een heel divers aanbod aan zowel feestelijke als casual kleding kan je voor alles terecht bij The Sting.

The Sting is opgericht in 1973 met Paul Newman en Robert Redford in de hoofdrollen. Sindsdien onderneemt The Sting volgens de spirit van de filmklassieker met durf, humor en een tikje brutaliteit. The Sting verkoopt producten die op een fatsoenlijke manier geproduceerd zijn met aandacht voor mens, milieu en dier. Ze nemen hun verantwoordelijkheid en streven continu naar verbetering.

Inge en haar collega’s helpen alle klanten graag op weg naar de juiste outfit voor welke gelegenheid dan ook. Met een breed assortiment is The Sting de juiste plek voor ieder seizoen op gebied van kleding. Het assortiment bestaat uit jeans, sweaters, hoodies, jurken, badkleding, jumpsuits, rokken en nog veel meer. Kom jij binnenkort een kijkje nemen bij The Sting? Je vindt The Sting aan de buitenzijde van het Zaailand de eerste verdieping is gevuld voor dames en de andere verdieping voor de heren.