Voorwaarden prijzenactie
Vereniging Promotie Zaailand

Samenvatting

Winkelcentrum Zaailand geeft weg! De hoofdprijs is een splinternieuwe Kia Picanto. Ook verloten we een reischeque ter waarde van € 1.250,-, een tegoedbon van The Sting ter waarde van € 500,- en nog 17 andere prijzen. Doe je mee? Je ontvangt een lot bij een aankoop van € 25,- of meer in één van onze winkels. Ga naar één van de statafels en vul het lot rustig in. Gebruik de nietmachine om je kassabon aan het lot vast te maken en gooi het in zijn geheel in de actiebrievenbus. Je hebt tot en met 13 januari 2023 de tijd om je lot in te leveren. Op 14 januari 2023 vindt de trekking plaats onder het toeziend oog van de notaris. Heb je gewonnen? Hou er dan rekening mee dat er foto’s en video’s van de prijsuitreiking gedeeld worden op social media en op de website. Dit is een voorwaarde om mee te doen aan de actie. De overige voorwaarden vind je op onze website, dan ben goed op de hoogte van de spelregels. Heel veel succes!

Introductie

Deze voorwaarden gelden voor de prijzenactie die gehouden wordt door Vereniging Promotie Zaailand (Zaailand 139, 8911 BL te Leeuwarden) ‘’(‘’hierna te noemen actiehouder’’)’’, van 1 december 2022 tot 13 januari 2023 om 18:00. De voorwaarden gelden bij deelname aan de actie door iedere deelnemer, hierna te noemen deelnemer.

Looptijd & prijzen

 1. De actie loopt van 1 december 2022 tot 14 januari 2023.
 2. De uiterste inleverdatum van de loten is vrijdag 13 januari 2023 om 18:00.
 3. De trekking en prijsuitreiking vindt plaats op 14 januari 2023 om 12:00 in Winkelcentrum Zaailand.
 4. De hoofdprijs is een splinternieuwe Kia Picanto.
 5. De tweede prijs is een reischeque ter waarde van € 1.250,00 (duizend tweehonderd en vijftig euro).
 6. De derde prijs is een tegoedbon van kledingwinkel The Sting ter waarde van € 500,- (vijfhonderd euro).
 7. Er worden nog 17 andere leuke prijzen uitgereikt.
 8. Prijzen kunnen niet ingewisseld worden voor geld.
 9. Prijzen moeten voor 1 juli 2023 in ontvangst worden genomen, na 1 juli 2023 komen de prijzen te vervallen en worden ze niet aan een ander uitgereikt.

Deelname actie

 1. Deelname aan de actie is kosteloos.
 2. Deelnemer moet bij uitreiking van de hoofdprijs (de auto) minimaal 18 jaar oud zijn; en anders toestemming hebben van een ouder, verzorger of voogd.
 3. Deelnemer verblijft en is woonachtig in Nederland en kan zich identificeren middels een geldig legitimatiebewijs.
 4. Bij iedere besteding van ten minste € 25,00 (vijfentwintig euro) in één van de bij actiehouder aangesloten winkels (die worden genoemd op de website), ontvang je een lot.
 5. Er wordt één lot gegeven per transactie.
 6. Naast het lot ontvang je de kassabon van je aankoop.
 7. Om deel te kunnen nemen aan de actie, dient het verkregen lot volledig ingevuld te worden – waarbij het verplicht is de kassabon aan te hechten via een nietmachine; de organisatie kan besluiten eventuele niet volledig ingevulde loten, niet mee te nemen in de trekking. Actiehouder stelt op meerdere plekken in Winkelcentrum Zaailand nietmachines ter beschikking.
 8. Een lot kan ingeleverd worden in één van de beschikbare actiebrievenbussen.
 9. Na inlevering van een lot, maak je kans op één van de twintig prijzen.
 10. Het lot is niet overdraagbaar.

Persoonsgegevens

 1. De gegevens die op een lot verplicht ingevuld moeten worden zijn: naam, adres, postcode, woonplaats, telefoonnummer en e-mailadres. Bij het in ontvangst nemen van een prijs kan worden verzocht het geldig legitimatiebewijs te tonen
 2. De actiebrievenbussen worden vastgemaakt om diefstal te voorkomen.
 3. De actiebrievenbussen worden met cameratoezicht bewaakt.
 4. Actiehouder vernietigd na trekking en uitgifte van de prijzen alle loten.
 5. De gegevens worden alleen voor deze actie gebruikt en zullen niet worden gebruikt voor overige correspondentie.
 6. Bij het winnen van een prijs, gaat deelnemer ermee akkoord dat er foto’s en video’s van de prijsuitreiking gedeeld worden op social media van actiehouder.
 7. Bij het winnen van één van de drie hoofdprijzen, gaat deelnemer ermee akkoord dat er foto’s en video’s worden opgenomen met medewerking van de winnende deelnemer. Dit vindt plaats tijdens de uitreiking. In geval van de auto zal dit tijdens de bekendmaking van de winnaar en het overhandigen van de auto zijn. Hierbij is een klein ritje niet uitgesloten waarbij de winnende deelnemer te zien is tijdens het autorijden.
 8. Gemaakt beeldmateriaal van winnende deelnemers kunnen tot 31 december 2023 gecommuniceerd worden op de social media platformen, marketing campagnes en website van actiehouder.

Winnaar

 1. De loten worden getrokken onder het toeziend oog van notaris P. van Drooge van DeHaan Advocaten en Notarissen.
 2. De prijzen worden tijdens de prijsuitreiking uitgereikt en overhandigd aan de prijswinnende deelnemers, indien en voor zover zij daarbij aanwezig zijn en zij zich hiertoe melden bij de organisatie.
 3. De prijswinnende deelnemers die hun prijs niet tijdens de prijsuitreiking in ontvangst hebben kunnen nemen, worden op de hoogte gebracht via telefoon en/of SMS. Is het nummer niet bereikbaar of volgt geen reactie, dan wordt er een e-mail en/of brief per post verstuurd.

 Overige

 1. Op alle acties is het Nederlands recht van toepassing.
 2. Bestuur actiehouder, ondernemers, winkeliers en personeel van winkels die zich in het complex van actiehouder bevinden zijn uitgesloten van deelname.
 3. Actiehouder is niet hoofdelijk aansprakelijk.
 4. Over de uitslagen wordt niet gecorrespondeerd.
 5. Een getrokken lot zonder aangehechte kassabon is niet geldig en wordt gepasseerd.