Project omschrijving

Van Os

Winkelcentrum Zaailand Leeuwarden

Openingstijden

Maandag: 13.00 – 18.00 uur

Dinsdag: 09.30 – 18.00 uur

Woensdag: 09.30 – 18.00 uur

Donderdag: 09.30 – 21.00 uur

Vrijdag: 09.30 – 18.00 uur

Zaterdag: 09.30 – 17.00 uur

Zondag: 13.00 – 17.00 uur*

*Laatste zondag van de maand

Zaailand 131 – 8911 CW Leeuwarden
Tel: 0172 447 593 – www.vanostassenenkoffers.nl

Van Os tassen en koffers

Al sinds 1929 is de missie van het Rotterdamse familiebedrijf Van Os tassen en koffers om iedereen, door middel van persoonlijke aandacht, in contact te brengen met de beste kwaliteit tassen en koffers. Een tas of koffer vervoert de meest waardevolle spullen en wij vergezellen je graag in jouw zoektocht naar het juiste model. Door middel van ons hoge serviceniveau willen wij iedereen ook na de aankoop optimaal van dienst zijn. In een samenleving waarin de individualisering steeds sterker wordt, creërt Van Os tassen en koffers een omgeving waar iedereen nog terecht kan voor persoonlijke aandacht en uitmuntende service. Wij nemen jou ook graag, onder het genot van een kopje koffie, mee in onze wereld van tassen en koffers.

Momenteel hebben wij 31 winkels, verdeeld over een groot deel van Nederland. Je kunt onze winkels vinden in de provincies: Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Noord-Brabant, Gelderland en Limburg. Bij iedere winkel vind je een breed scala merken, onderverdeeld in de categorieën tassenkoffersreistassenschooltassenwerktassenrugzakkenportemonnees en overig.

Je bevindt je op onze webshop in een beveiligde omgeving. Van Os tassen en koffers heeft al sinds juni 2012 het Thuiswinkel Waarborg keurmerk. Alle betaalopdrachten worden op webpagina’s verwerkt die zijn beveiligd met een SSL-certificaat. Daarnaast maken wij uitsluitend gebruik van de meest bekende en betrouwbare betaalmethodes zoals IDeal, Afterpay en Paypal.

Wil je je bestelling leuk in laten pakken? Dat kan. En nog gratis ook! Door gebruik te maken van onze gratis inpakservice, kun je je bestelling net even wat specialer maken voor jezelf of voor iemand anders.

Naar alle winkels