Het verhaal van Esther uit Leeuwarden

Esther is de gelukkige winnares van 1 van de 3 hoofdprijzen van de winactie bij Winkelcentrum Zaailand. Esther heeft namelijk 500 euro aan shoptegoed gewonnen van The Sting!

1 van de 3 Hoofdprijzen

Van 1 december tot en met 13 januari maakten alle bezoekers van Winkelcentrum Zaailand kans op mooie prijzen. Meedoen was erg gemakkelijk. Koop iets in één van de deelnemende winkels in het Zaailand ter waarde van € 25,- of meer en ontvang een lot. De grote hoofdprijs was een gloednieuwe Kia Picanto, maar ook de overige prijzen waren niet verkeerd. Een reischeque van €1.250,- van TUI en een cadeaubon van €500,- bij The Sting. Die cadeaubon, die is gewonnen door Esther.

Esther kwam bijna nooit bij The Sting

Esther komt eigenlijk niet zo vaak bij The Sting, toen we met haar afspraken bij de winkel was ze positief verrast over de leuke kleding daar. Esther zelf shopt vaker bij andere winkels in het centrum van Leeuwarden. Niet omdat ze The Sting geen leuke winkel vindt, maar het komt niet echt in haar op om hier naar binnen te lopen. Door de cadeaubon heeft ze The Sting dus toch ontdekt en komt hier nu zeker vaker. Esther houdt heel erg van shoppen dus de bon is goed aan haar besteed.

Deel van de cadeaubon voor de dochter van haar vriend

Toen Esther de bon in ontvangst nam heeft zij een deel gegeven aan Lutein, de 15-jarige dochter van haar vriend. Lutein shopt graag met vriendinnen bij The Sting. Ze krijgt maandelijks kleedgeld en moet dan goed opletten waaraan ze dat uitgeeft. Met de gekregen cadeaubon hoefde dat dus even niet.

Een gesigneerde bal

Toen Esther gebeld werd door Richard dat ze 1 van de 3 hoofdprijzen gewonnen had, is ze met haar 2 zonen van 7 en 11 naar Winkelcentrum Zaailand gegaan. Op de route onderweg naar het winkelcentrum vertelde haar jongste zoon dat hij hoopte op een gesigneerde bal van de Voetbalshop. Dat leek Esther al heel erg leuk.

Eenmaal aangekomen bij Winkelcentrum Zaailand bleek dat de gewonnen prijs net wat groter was dan dat. Hoewel ze niet naar huis ging met de gloednieuwe Kia Picanto, is deze prijs ook meer dan welkom. ‘Ik kwam met niks, dus alles is leuk meegenomen’ vertelt ze lachend.

Kans maken op 1 van de vele prijzen

Esther is in aanraking gekomen met de actie door de Holland & Barrett. Ze kocht daar haar standaard spullen waarna de kassamedewerker aan haar vertelde dat wanneer ze de bon in zou leveren, ze kans maakt op 1 van de vele prijzen.

Winkelcentrum Zaailand wil Esther via deze weg nogmaals feliciteren met de gewonnen cadeaubon en wenst haar veel shop plezier toe bij The Sting!