Het verhaal van Theo en Jolanda

Een geslaagde winactie van Winkelcentrum Zaailand, als je het vraagt aan Theo en Jolanda Lei uit Leeuwarden. Na het zien van de billboards langs de wegen en enkele bezoekjes aan Winkelcentrum Zaailand heeft het stel een poging gewaagd op één van de felbegeerde hoofdprijzen, en met succes!

Een actie met mooie prijzen

Van 1 december tot en met 13 januari maakten alle bezoekers van Winkelcentrum Zaailand kans op mooie prijzen. Meedoen was erg gemakkelijk. Koop iets in één van de winkels van het Zaailand ter waarde van € 25,- of meer en ontvang een lot. Met de feestdagen voor de deur was dit voor velen het moment om hier aan mee te doen. De grote hoofdprijs was een gloednieuwe Kia Picanto, maar ook de overige prijzen waren niet verkeerd. Een cadeaubon van €500,- bij The Sting of een reischeque van €1.250,- van Tui. Die reischeque, die is gewonnen door Theo en Jolanda.

Met zijn vieren op vakantie

Het stel uit Leeuwarden werd gebeld met het nieuws dat zij één van de hoofdprijzen hadden gewonnen. ‘Ik dacht eigenlijk dat het een grap was, want ik was die actie alweer vergeten’ vertelt Theo lachend. Eénmaal in het Winkelcentrum bleek dit toch geen grap te zijn en konden Theo en Jolanda hun gewonnen reischeque van €1.250,- in ontvangst nemen. Met deze reischeque willen zij graag samen met hun twee honden op zonvakantie.

Op vakantie naar Kroatië

Hoewel Theo altijd nog eens naar New York wil, gaat de eerst volgende reis hoogstwaarschijnlijk naar Kroatië. Jolanda is hier al eens geweest en kijkt er naar uit om hier samen met Theo en hun hondjes van de zon te genieten en wandelingen te maken. Ze zijn druk opzoek naar een vakantiehuisje met een zwembad om daar lekker te kunnen genieten.

Last minute reizigers

Zoals het nu lijkt gaan Theo en Jolanda naar Kroatië, maar dit kan nog alle kanten op. Theo en Jolanda zijn echte last minute reizigers. ‘Stel we komen volgende week een leuke last minute deal tegen dan kan het zomaar zijn dat we binnen twee dagen vertrekken’. Als ze ergens echt graag heen willen dan wordt dat wel eerder vastgelegd. Theo zoekt dan alles uit als een echte reisleider zodat ze op vakantie nergens meer aan hoeven te denken.

Echte vakantiegangers

Alle prijzen van de winactie zijn bij de juiste persoon terecht gekomen vertelde Jolanda. De auto is gewonnen door een jong stel waarvan hun eigen auto net kapot was gegaan, de cadeaubon is gewonnen door een jong gezin en wij hebben het geluk gehad om de reischeque te mogen ontvangen. Theo en Jolanda zijn echte vakantiegangers en hebben in de loop der jaren al enkele mooie reizen mogen maken.

Toen wij hier naar gevraagd hebben vlogen de verhalen ons om de oren. Tunesië, Curaçao, maar ook Terschelling en Lapland werden genoemd. Het stel gaat graag samen op reis om de wereld te ontdekken en nieuwe herinneringen te maken.

Met veel geluk nog naar Lapland geweest

In maart 2020, exact één dag voor Nederland op slot ging in verband met de coronacrisis zijn Theo en Jolanda nog naar Lapland vertrokken en hebben zij de reis van hun leven gemaakt. Zo’n reis is echt onwerkelijk, vertelt het stel. Met husky’s over de meren, het zien van het noorderlicht en crossen op een sneeuwscooter, alles daar was bijzonder.

Op naar de zon

Hoewel Lapland een unieke ervaring was en tot nu toe zeker het hoogtepunt is geweest van alle vakanties, kiezen Theo en Jolanda nu toch voor een zonvakantie. Inmiddels draait alles om de hondjes, dus hoe leuk is het om ze mee te nemen?

Winkelcentrum Zaailand wil Theo en Jolanda via deze weg nogmaals feliciteren met de gewonnen Reischeque van Tui Leeuwarden en wenst ze een hele fijne vakantie toe!